Info og Priser

FotoXtra er et enkeltmandsfirma fra Aalborg, ejet af deltids fotograf Jiri Srba. Fotografen kommer oprindeligt fra Tjekkiet, og har været bosat i Danmark siden 1999. FotoXtra er specialist i bryllups- og portrætfotografi, og tilbyder en særlig fotokvalitet, i moderne og kreativ stil, hvor der lægges vægt på en personlig tilgang og fornuftige priser. Fotografering foregår typisk udendørs, men portrætter af små børn kan også tages i fotografens hjemmestudio eller ednu bedre direkte hos jer. Studio portrætter af voksne i fuld figur kan vi desværre ikke tilbyde.

  • Bryllupspakker starter fra 3500 kr. og indeholder typisk detaljebilleder af kirken, stemningsbilleder fra kirken, samt individuelle portrætbilleder af bruden og gommen, et gruppebillede og portrætter af brudeparret ved/inde i kirken (maks. 30 minutters fotosession). Endvidere indeholder pakken billeder af ankomsten til kirken, selve vielsen (hvis tilladt), stemningsbilleder efter vielsen, og billeder af unikke detaljer som ringene og brudebuketten. I alt cirka 150 redigerede billeder i flot FotoXtra-stil. Skriv eller ring hvis I gerne vil se et komplet FotoXtra-bryllupsgalleri eller have et prisoverslag for netop jeres bryllup.
Billederne i alle pakker leveres uden ekstra omkostninger på en DVD og altid i fuld opløsning og klar til print i fotobutikker. Hvis brudeparret også bestiller on-location portrætfotografering, tilbydes en gratis forlovelsefotografering et par uger før brylluppet! Dette blev et meget populær tilbud hos FotoXtra i 2013.

FotoXtra leverer også unikke slideshows (Eksempel 1, Eksempel 2) til jeres computer, mobiltelefon, iPad eller iPod samt print af billeder til rammer. Detaljer aftales individuelt.

  • For eventfotografering og reportage er timeprisen 550 kr. plus opstartsgebyr, som afhænger af omfang og forberedelseskrav. Redigering af billeder er inkluderet i timeprisen. Kørelse i Aalborg er gratis, i resten af landet 3 kr pr. km.
  • Portrætfotografering af børn, kærestepar, familier osv. foregår (hvis ikke andet er aftalt) efter TILFREDS-ELLER-GRATIS-princippet: fotografering er altid gratis og tager cirka halvanden time, fotografen udvælger og redigerer typisk 20-30 billeder, og I køber kun dem, I vil have (jo flere desto billigere). Hvis I ikke er 100% tilfredse, koster det jer ikke en krone! Priserne kan beregnes efter følgende skema (i får billederne i høj opløsning på en DVD):